Salgsbetingelser

VILKÅR FOR BRUK

DEFINISJON AV SELGER OG KJØPER

Selger er cutandsew.no (North Fitness AS), ved organisasjonsnummer NO929530314 MVA, Skolegata 5, 6509 Kristiansund N, heretter benevnt selger, vi eller oss. Kjøper er personen oppgitt i bestillingen, heretter benevnt kjøper, kunde, du, deg, din eller ditt.

GENERELLE VILKÅR

Kjøpsvilkårene gjelder for kjøp av varer og tjenester fra cutandsew.no, inkludert samtlige av nettstedets undersider. Kjøpsvilkårene og bestilling din, bekreftet ved ordre, utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Forbrukerkjøp er, blant annet, regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Er du under 18 år, så kreves det kjøpetillatelse fra, minimum, en foresatt. Varer fra cutandsew.no kan kun bestilles for levering i Norge. Alle oppgitte priser er inkludert merverdiavgift, uten fraktomkostninger om ikke annet er oppgitt. Totalkostnaden for bestillingen vil fremkomme før bestillingen legges, og vil inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i trykkfeil, feilprising, konkurranseforhold og eventuelle andre uforutsette årsaker.

BETALING

Du som kunde velger selv betalingsmetode. Betaling behandles av godkjente selskaper på sikre elektroniske betalingsløsninger i Norge, selskaper som Stripe, Vipps og Klarna Norge AS. Visa og MasterCard/Eurocard. Alle personopplysninger og kontaktinformasjon oppgitt i forbindelse med kjøpet, blir kryptert og sikret etter de beste standarder, og all informasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk, slik at du som kunde kan være helt trygg på at dine opplysninger ikke kommer på avveie eller blir delt med tredjepart. Vi belaster ditt betalingskort straks du har bekreftet din ordre.

ORDREBEKREFTELSE

Når du har bekreftet din bestilling, sender vi deg en ordrebekreftelse via epost, og deretter ytterligere en bekreftelse når vi har pakket og sendt din bestilling. Du kan også logge inn på din konto for å få informasjon om bestillingen.

FORBEHOLD

Vi arbeider for å gi deg som kunde en så korrekt informasjon som mulig, men vi må ta forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme. I situasjoner der en vare kan være utsolgt, forbeholder vi oss retten til å kansellere hele, eller deler av en ordre. I slike situasjoner vil vi gjøre det vi kan for å finne alternative løsninger, og du som kunde vil få mulighet til å akseptere et nytt tilbud med respektive endringer eller kansellere din bestilling. Bildene vi bruker på nettsidene våre er illustrative og de kan avvike noe fra en vares faktiske utseende. Vi forbeholder oss retten til ikke å levere til Jan Mayen og Svalbard. Vi forbeholder oss også retten til å gjøre endringer i våre vilkår/betingelser.

FRAKT- & LEVERINGSINFORMASJON

Din bestilling pakkes og sendes fra vår butikk i Skolegata 5, 6509 Kristiansund N.

Pakker sendes som MyPack Collect med PostNord, eller som Pakke til hentested med Bring, samme eller neste virkedag, slik at forsendelsen kan hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Om bestillingens vekt, størrelse og adresse tilsier det, så kan vi velge å levere din bestilling som Pakke i postkasse med Posten/Bring.

Vi sender også med vanlig brevpost uten sporing.

Normal leveringstid i Norge er 2-5 virkedager, men av erfaring, så ser vi at det kan gå ennå noen dager for de nordligste fylkene.

Har du spørsmål om frakt og levering, kontakt oss gjerne via e-post inga@northfitness.no!

VARELEVERING – SVALBARD

For bestilling og levering til Svalbard, vennligst kontakt oss via e-post inga@northfitness.no!

FORCE MAJEURE

Om vi er forhindret fra å levere eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet vi ikke kan råde over, som f.eks. brann, krig, pandemi, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjoner, beslag, valuta- restriksjoner, opprør, mangel på transportmidler, vareknapphet, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Selger fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

ANGRE- & RETURRETT

Du har angrerett i 14 dager.

Angreretten gjelder fra det tidspunktet du mottok varen.

Om du ønsker å benytte deg av angreretten, kontakt oss via e-post inga@northfitness.no, innen fristen, om at du vil angre.

Du som kjøper er ansvarlig for å sende eller levere varen til selger, cutandsew.no, innen 14 dager etter at du har gitt skriftlig varsel om at angreretten ønskes benyttet.

Du som kjøper er ansvarlig for returporto og en trygg retur av varen.

Varen returneres direkte til: North Fitness AS, Skolegata 5, 6509 Kristiansund N

REFUSJON

Om du angrer ditt kjøp og sender varen tilbake, betaler vi tilbake din kjøpesum innen 14 dager etter mottatt vare.

Vi garanterer full refusjon på alle varer så lenge de returneres i uåpnet, original, emballasje, uten noen form for synlige skader.

UAVHENTEDE PAKKER

Uavhentede pakker blir returnert til oss og vi blir fakturert for returkostnader i samband med dette, samt at det fører til unødvendig ekstra administrasjon med den aktuelle ordren.

Beløpte ekstrakostnader i forbindelse med retur av uavhentede pakker vil bli trukket fra på gjeldende ordre.

REKLAMASJON

Defekte eller feilsendte varer erstattes uten kostnad for kjøper.

I tilfelle der hvor det er synlige skader på pakken din ved mottak, skal dette rapporteres og registreres til gjeldende transportør først.

Deretter, kan du kontakte oss via e-post inga@northfitness.no med beskrivelse av din reklamasjon.

I din reklamasjon, legg ved ordrenummer, eventuell bekreftelse på registrert skade fra gjeldende transportør og bilder som tydelig viser det du reklamerer på.

KONFLIKTLØSNING

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.

GODE RÅD

Til deg som handler på nett, her er noen gode råd fra Forbrukerrådet, som du kan dra nytte av om du er i tvil, i forhold til dine rettigheter som forbruker

KOPIRETT

Alt innhold på nettstedet cutandsew.no tilhører North Fitness AS ,ved organisasjonsnummer NO929530314 MVA, Skolegata 5, 6509 Kristiansund N, eller underleverandør av nevnte eiendom, og er beskyttet, blant annet, etter opphavsretts-, markedsførings- og varemerkeloven. Dette innebærer at all informasjon, design, bilder og grafikk, under enhver omstendighet, ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes uten særskilt skriftlig forhåndssamtykke fra North Fitness AS, ved organisasjonsnummer NO929530314 MVA, Skolegata 5, 6509 Kristiansund N.