Informasjonskapsler

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet (stasjonær datamaskin, bærbar datamaskin, nettbrett eller mobiltelefonen) når du er på Internett, inkludert cutandsew.no. Vi bruker hovedsakelig informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gjøre din nettsurfing bedre og for å forbedre bruk og funksjonalitet. For eksempel, så gjør informasjonskapsler at nettstedet kan gjenkjenne deg neste gang du ønsker å logge inn, og de kan tilrettelegge for innhold som er bedre tilpasset dine interesser. Vi bruker også informasjonskapsler til å hente inn statistikk om trafikk til våre sider og for å se hvordan du oppdaget sidene våre.

HVILKE INFORMASJONSKAPSLER BRUKER VI?

Avhengig av hvilken type enhet du nettsurfer med, bruker vi informasjonskapsler for å:

  • identifisere deg, lære mer om deg og for å tilby deg personlig tilpasset innhold
  • sørge for sikker nettsurfing og sikre deg best mulig mot svindel
  • tilby deg innhold som er relevant for dine interesser
  • foreslå kommersielle tilbud basert på dine preferanser og dine siste kjøp

SLIK SETTER DU OPP INFORMASJONSKAPSLER I DIN NETTLESER:

Innstillingene i nettlesere er vanligvis satt opp til å godta informasjonskapsler som standard, men du kan enkelt endre på dette ved å endre innstillingene i din nettleser. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler i din nettleser, får du imidlertid kanskje ikke nytte av alle funksjonene som tilbys på vårt nettsted.

PER 21. Februar 2024 ER FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER SATT OPP PÅ DETTE NETTSTEDET:

Google Analytics – Besøkende på nettstedet blir identifisert som en unik bruker via informasjonskapsel, samtidig forhindrer informasjonskapselen at samme besøkende blir registrert mer enn en gang.

NB! Deaktiverer du informasjonskapsler via din nettleser, deaktiverer du alle informasjonskapsler, inkludert de som kreves for at nettsteder skal fungere optimalt.