Personvern

PERSONOPPLYSNINGER

Når du handler på cutandsew.no, trenger vi ditt navn, din adresse, din e-post og ditt mobilnummer. Disse opplysningene er nødvendig for å kunne sende deg din bestilling, til riktig leveringsadresse, og for å kunne kontakte deg om det skulle være behov for det i forhold til bestillingen.

Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke.

Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som ble benyttet for å registrere bestillingen.

Alle registrerte personopplysninger er tilgjengelig på “Min Konto”.

BETALING MED KORT

Kortopplysninger oppbevares ikke av oss, utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Alle kortopplysninger forøvrig, håndteres forsvarlig av Stripe, vår samarbeidspartner på betalingsløsning.

PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART

cutandsew.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for cutandsew.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil cutandsew.no alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

cutandsew.no, ved daglig leder, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.