Klippfisk Bacalao

Elsker du klippfisk og bacalao?

Klippfisk Bacalao?

På leting etter nye leverandører av tekstiler i Portugal, snublet vi over en talentfull designer, som tydeligvis elsker klippfisk og bacalao, og som lager kreasjoner med utgangspunkt i klippfisk!

Kreasjonene hans var så søte, og de snakket til oss!

Kan du forstå hvorfor?

Porselen er ikke vår business, men vi kunne ikke la alle disse søte klippfiskfatene bli igjen i Portugal, så vi tok like så godt hjem ett parti, for vi tenkte at flere ville pynte opp litt ekstra når de serverer livretten sin til familie og venner!

Klippfiskfatene er produsert på en av de mest kjente porselensfabrikkene utenfor Porto, hvor også de fleste kjente Danske designere produserer sitt porselen i dag.

Klippfiskfatene tåler vask i oppvaskmaskin og de kan fint plasseres i ovnen, for oppvarming eller for tilbereding av småretter!

Prisen er kun kr 299,-/stk

Hvis du er en av de som ønsker å pynte med noe fargerikt ingen andre har, så finner du klippfiskfatene til salgs i systuen vår!

Klippfiskfatene er stilt ut i et av vinduene våre, så det er bare å komme forbi i Hauggata 25 å se!

Har du startet å dekke bordet allerede?

PS! Vi har kun et begrenset antall, så det er først til mølla, om du vil sikre deg ett eller flere klippfiskfat fra våre klippfisk bacalao venner i Portugal!

PSS! Har du spørsmål angående klippfiskfatene, kontakt oss via vårt kontaktskjema eller send oss en melding via Facebook Messenger!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.